Saturday, February 19, 2011

Visad terasmehed on finishis!

Vanakooli ajaloos on mimteid sitkeid üritusi, näiteks kaks korda on läbitud 100km Võhandu maraton, 63km Tartu maraton on juba 10. aasta järjest, SEB Tallinna maraton läbitud palliga põrgatades, 2002. aasta on isegi võidetud Erna matk (80km 24h), kuid sellist sitkust ja visadust kolme päevaga 300km piki-mööda Tartu maanteed -30 kraadises pakases sõita, on sellises vanuses ja kehakaalus võimatu.

Nädala alguses 300km plaanist kuuldes ennustas ekspert, et selline ettevõtmine sellistes kraadides on ebareaalne. Sellest hoolimata on 2 visa ja terasest meest kolme (öö)päevaga Tallinnast Otepääle suusatanud.


Võtsime Indrek Teras(mehe) täna kella poole nelja aeg Otepää piiril vastu ja ei suutnud hästi uskuda, et mehel polnud häda mittekõigevähematki. Sissejuhatus tehtud - see mees läheb homme 63km maratoni sõitma!

Siit korraldajatele ettepanek, mida sai ka Reporterile öeldud - need, kes sellise katsumuse läbivad, võiksid homme saada maratonil etteotsa ehk lindi ette!

Kui Indrek on lihtsalt terasest mees, siis meie medal läheb teisena finisheerunud Tõnule, kelle eilased motivatsiooniliigutused Kärevere kandis olid täiesti ebareaalsed. Tänane Otepääle jõudmine on seega tõenäoliselt suurem ja tähtsam saavutus kui homne Elva finishilint.

Otepää hakkab tänaseks vaikselt loojuma, rajalt tulevad ära ka viimased eelmise päeva harjutajad, siin Oti Pubis on aeg teha üks...

No comments:

Post a Comment