Monday, February 21, 2011

Kuidas korvpall maratoni läbis (video)



40. Tartu Maratoni põrgatasid tänavakorvpallurid läbi igati määrtustepärase 8 tunni ja 7 minutiga, olgugi, et paar pallikaotust ja tehniline time-out Harimäe tornis oleks Kuutse TPs peaaegu valusalt kätte maksnud - toitlustuspunkti/vaheajafinishi väravad sulgusid vaid mõni minut peale meid.

Siiski, pallikandmised laskumistel, kiired söödud ja vaheltlõiked viisid palli korvi (loe: finishisse) 23 minutit enne kella kukkumist.

Ilm ilus, korraldus tasemel, varustus korras jne. Kui üldse mingi tilk tõrva kogu ürituse juures oli, siis rampväsinuna kuid positiivsete emotsioonidega finishisse jõudes ning Otepää poole tagasi teele asudes tahab bussijuht sõidu eest 5.- EURi saada (NB: eelmine aasta 25.- EEKu!). Lisage see osalustasule või katke muud moodi bussikulud, tõesti ei viitsi lõpus rahaga majandama hakata.

Päev pärast maratoni on emotsioonid endiselt laes, kuid järgmise maratoni stiiliideedele on vara mõtlema hakata. Enne tulemas suvine tänavakossu hooaeg ning sügiseks on SEB Tallinna maratonil plaanis Guinesi rekordit lööma asuda. Sellest lähemalt räägime suvel

No comments:

Post a Comment