Tuesday, February 14, 2012

Maratonivorm 2012

Actuaalsemat teemat kui ACTA annab enne maratoni otsida. Kuna olemas ka isiklik huvi, et teema aktuaalsus säiliks, siis sel aastal stardib maratonil Guy Fawkes ehk "V" ning võimalik, et ACTA, SOPA, PIPA ja ... mitmed fooliumimütsikesed.


ACTA on salajane

Kui "V" ehk Guy Fawkes'i ehk Mr. Anonymuse ehk Vaba Interneti vms tunnevad ära kõik "V for Vendetta" filmi või ACTA-vastastes protestides osalejad, siis ACTA ise jääb saladuseks. Meenutuseks Tallinnas toimunud meeleavaldus:


Jah, härra Peaminister?

Kahju, et härra Peaminister, kellel viimane Tartu Maraton jäi ära täpselt 10. aastat tagasi, on otsustanud sel aastal hoopis ühe Kanadas toimuva maratoni kasuks. Oleks olnud teemakohasem...

Internet on kaasas!

10-aastat maratonikogemust on õpetanud ühte - lisaks sellele, et maratonil ei ole kiiret, ei ole ka peale maratoni kiiret ehk esimest korda on korrektselt planeeritud maratonijärgne paigalseis kohalikus saunas.

Seetõttu väheneb oluliselt tõenäosus maratonijärgsel päeval üritusest videokokkuvõtet näha sarnaselt eelmise aastaga, kuid seekord saab kogu vaba internet ühe läptopi ja netipulga abil kaasa võetud - proovime vähemalt Harimäe torni otsast rajalt siia lehele otselülituse teha.

2010. jäi allolev otselülitus tornist viimaseks - telefon jäätus ära:


Nii toredaks ja rikkaks laupäev saab,
kui kõik sõbrad Otepääl kohtuvad...

Head sõbrapäeva!

No comments:

Post a Comment