Thursday, February 9, 2012

10 päeva enne maratoni - vormi ei ole!

Täpselt 10. päeva on jäänud 41. Tartu Maratonini. Iga 4. aasta tagant maratoni ärajäämisele ei tasu enam erilisi statistilisi panuseid panna, seega on paljudel peas mõte mitte kuidas kuu ajaga, vaid kuidas 10. päevaga vormi saada.

Esituhande Pille-, Palle- ja Pulleritsule tähendab vorm rekordi sooritamist või vähemalt varasema tulemuse ületamist, tagumine tuhat tegeleb peamiselt eneseületamisega, et Maraton siiski lõpetada. Mõnele tähendab vorm ka kana-, koera-, Eesti rahvariide, Ida-Saksa turisti, Barack Obama või muud sarnast vormi, mis ka kaugemalt silma paistaks.

Tähtsuselt on mõlemad olulised - publik naudib nii tippude heitlust, kui kostüümiklounde kannatusi.

Vormi ei ole

Täna, 10. päeva enne maratoni on tekkinud sarnane mure nagu varasematel aastatel - vormi ei ole! Ometi on tegemist "kuldse"-maratoniga ehk maratoni lõpetades on "Klubi Tartu Maratoni hõbe- ja kuldmärkide statuudi" alusel oht saada kuldmärk.

Seega, vormi ajastamine saab sel aastal olema eriti tähtis. Hetkel on ajastatud üks "vorm" Amazonist Eestisse saabuma 15. veebruariks... kiireks läheb!


Kes "vormi" õigesti ära arvab, sellele teen laupäeval Oti pubis õlle välja!

1 comment:

  1. Hei - mul on sama asi tellitud... kuigi mul 10 päeva vist ei ole, kuna haigus kallal. Seega tellisin 7 päeva paketi, mille saan Otepääl kätte :D nalja hakkab saama.
    Aga jääme ellu ja siis muljetame :D
    Hans

    ReplyDelete