Sunday, February 21, 2010

39. Tartu Maratoni kokkuvõte: Moskva pisaraid ei usu!

39. Tartu Maraton möödus Kaukaasia vang Šurikule ja spordiinspektor Kukekesele nagu suveöö unenägu - lauldes ja mängeldes. Endiselt 2007. aastast suuskade all oleva pidamisega (määrdega alt ei mindud, sest seda ei olnud) tehti sel aastal viimase kümne aasta täispikkade maratonide uus rekrord - 7 tundi ja 34 minutit. Korrates tarkuse vanaema - 4. koht ja 4448/4449. koht saavad finishis sama karva medali.

Sama karva medali said tõenäoliset ka mäe- ja vana-vanakooli puusuuskadega karakterid, Hans ja Helga ning kuked, põdrad ja muud rajal olnud loomad.
Huumorisoont oli ka kohalikel konstaablitel, kes meid nähes oma "endisi kolleege" tervitasid - ei saanudki aru kas vangi või inspektorit mõeldi selle all;)

Traditsiooniliselt võeti rajal ära ka Harimäe torn, hunnik soolatud hapukurke ja veel midagi kuskil... enne seda tõusu seal.

Kinnitust leidis ka vana tarkus, et maratoni parim osa on - laskumine + start ja finish. Kell 3:40 ärkamine, et starti saada, mõned loetud ja lugemata kilomeetrid ning maratonijärgne tagasi Tallinna sõit on teise ooperi teemad... aga Moksva pisaraid ei usu!

Mobiilne operatiivblogi süsteem pidas vastu vaid 7 pilti ehk poole teeni, pärast seda läks uduseks. Proovime nüüd siia puuduolevad pildid lisada ja korduvad pildid kustutada:

1 comment:

  1. ma sain ka ainult poole teeni otseülekannet FBsse teha, siis sai telefon liiga palju niiskust ja hakkas tõrkuma.

    ReplyDelete